Izrada Web Stranica - Reference

Najveći trgovački centar u Rijeci

Web stranice Tower Center Rijeka prate moderne standarde web izrade. Uz standardne prikaze novosti, akcija i osnovnih podataka o centru, postoji i vješto prikazan pregled podataka o trgovinama sa mapom svih razina, sve odrađeno na 3 jezika

CMS, E-mail marketing

Klijent:
Tower center Rijeka
Svjetski poznata dobrotvorna organizacija Lions
Lions.hr Redizajn

Svjetski poznata dobrotvorna organizacija Lions
Redizajn Lions Weba je prošao uspješno, novi izgled je osvježio stranicu. U prvi plan su gurnute vijesti i obavijesti i događanja a za sve posjetitelje dodan je i popis svih Lions i Leo klubova. Ovim projektom Lions Hrvatska je dobila jedan od boljih Lions Web sitova u svijetu, kreiran je i Facebook Fan Page a tek da vidite što ima unutra kada se logiraju članovi...

CMS

Klijent:
Lions Hrvatska
Vodič kroz noćni život Hrvatske
Redizajn portala Izlasci.net

Novo ruho najboljeg vodiča kroz noćni život u Hrvatskoj.

CMS

Klijent:
Izlasci.net
Regionalni kupoprodajni oglasnik
MaxiOglasi

Regionalni kupoprodajni oglasnik. Anonimni i brzi unos oglasa, detaljna pretraga oglasa, privatni i poslovni oglasi, registracija i unos oglasa trgovina, 3 jezika, konverter valuta, rss import vijesti, import oglasa preko xml-a i csv-a, redirekcija korisnika prema geolokaciji, banner sustav.

CMS

Trajektni operater
Venezia Lines

Venezia Lines, operater brzih trajekata ima stranicu na više jezika. Izrađen sustav za administraciju rasporeda putovanja, unutarnji i vanjski banner sustav te promjena svih tekstova.

CMS

Klijent:
Grafit.hr
Ordinacija Dentalne Medicine
Dental Matanić

Web Site za ordinaciju Matanić napravili smo sa ciljem optimizacije za višejezično tržište. Modernim dizajnom te informativnom stranicom želi se privući i zadržat klijenta, te ostvarit prvi kontakt prije narudžbe. Adwords kampanja je rađena na sezonskoj bazi.

CMS, Adwords

Klijent:
Dental Matanić
Opremanje ugostiteljskih, trgovačkih i ostalih objekata
Free Technics redizajn

Poznati Free Technics odlučio se za redizajn svoje stranice kako bi svoju ponudu približio klijentima. Izrađen je CMS sa kompleksnom hijerarhijom njihovih proizvoda.

CMS

Klijent:
Identum d.o.o.
Izrada web stranice za Dental Miletić
Dental Miletić

Izrada web sustava za upravljanje sadržajem (CMS) za dental centar Miletić. Zadatak je bio izrada web stranice sa svim zadanim kategorijama te video i fotogalerijom.

CMS

Klijent:
Identum d.o.o.
Ljetna škola Engleskog, Rab
Ljetna škola Engleskog

Predivan web u plavo crvenim nijansama, britanske zastave za ljetnu školu engleskog jezika na Rabu pušten je u rad krajem ožujka. Proučite klijentovu ponudu i prijavite svoje dijete preko online narudžbe u grupu sa limitiranim brojem članova.

CMS, Flash

Klijent:
Nomine Tenus d.o.o.
Izrada web stranice i webshopa za kozmetiku Saturo
Kozmetika Saturo

Tvrtka Saturo d.o.o. osnovana je 2011. godine i ekskluzivni je uvoznik vodećih svjetskih kozmetičkih brandova: Guinot, Mary Cohr te make-up branda Masters Colors. I u 2012. se odlučila za stranicu s ugrađenim sustavom za upravljenje sadržajem te webshopom. Naručitelj je tvrtka Identum d.o.o.

CMS

Klijent:
Identum d.o.o.